Journals

Wat is een journal? Een journal is een boekje wat je naar eigen wens en idee kunt vullen, zoals een agenda, planner, mixed media of dagboek of een mix van allemaal. Zo zijn er bullet journals. Dit zijn boekjes met dotted (puntjes) pagina’s erin wat het maken van kaders, randen, lijnen en het schrijven van teksten makkelijker maakt. Daarnaast zijn er art journals. Dit zijn notitie boekjes met dikker blanco papier erin en geschikt voor mixed media, schilderen en tekenen met natte media. Tevens verkopen we een art journal met zwart papier (black journal). Deze is mooi in combinatie met metallic pennen, dit geeft een heel mooi effect.

Sale!

Alles wat je nodig hebt voor Bullet Journaling in het 9-delige setje van Faber-Castell. Een HB grafietpotlood met gum voor voorlopige schetsen. Een Pitt Artist Pen fineliner S (kleur zwart 199) voor contouren, fijne details, decoraties en schrijven. Pitt Artist Pennen met penseelpunt (kleuren: zwart 199, hemelsblauw 146, phthalo groen 161, roze meekrapmeer 129, koud grijs I 230) voor letters, schommels en fill-ins. Een tekstmarker pastel roze voor markeringen en een journal van 40 pagina's met dotted papier. Gratis bullet journaling gids om te downloaden.

Sale!

Ranger - Dylusions black journal - small

€ 16,95 € 12,95
Sale!

Black journal met 48 cardstock blanco zwarte pagina's. Deze art journal heeft een envelop binnen in en een sluiting van elastiek. De afmetingen zijn 5 x 8 inch (ongeveer 12,7 x 20,3 cm).