Verzending en levering

Verzending

Alle bestellingen worden in principe als brievenbuspakket via PostNL verzonden.

Levertijd

Alle bestellingen worden binnen 48 uur verwerkt en verzonden, tenzij anders staat aangegeven bij het product en met uitzondering van weekenden en feestdagen. PostNL levert jouw bestelling af binnen 1 a 3 werkdagen. Creakist is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport. Heb jij jouw bestelling na 5 werkdagen nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op. Dan gaan we samen naar een oplossing zoeken.

Betaling

Je kunt jouw bestelling veilig betalen via iDeal (Nederland), Paypal en vooraf overmaken. Bij iDeal en Paypal zal de betaling direct worden voldaan. Bij vooraf overmaken kan de betaling een paar dagen duren. Na betaling zullen wij de bestelling in behandeling nemen. Wanneer het bedrag na 7 dagen niet op onze rekening staat, wordt jouw bestelling geannuleerd.

Afhalen in Hoofddorp

Het is mogelijk om jouw bestelling op te halen in Hoofddorp. Kies voor deze optie in het bestelproces. Het is dan ook mogelijk per pin te betalen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@creakist.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.